Polterabend

Polterabend: Derfor skal I prøve fodboldgolf

Ægteskab er ikke altid en fest. Til gengæld er polterabenden en anledning, hvor det først og fremmest gælder om at have det sjovt. Hvis du planlægger en polterabend for enten dig selv eller én af dine venner, kæmper du måske en smule med at finde ud af, hvad I skal bruge dagen på. Og så bør du overveje at føje fodboldgolf til jeres program. 

Om fodboldgolf 

Fodbold og golf er verden over begge anerkendte og udpræget populære sportsgrene. I nyere tid er også kombinationen af de to, nemlig fodboldgolf, begyndt at vinde frem blandt verdens sportsentusiaster. 

Hvordan spiller man fodboldgolf? 

Reglerne til fodboldgolf er relativt simple. Som i golf gælder det om at få bolden i hul på færrest mulige ture. I modsætning til golf bruger du fodbold og spark til at få bolden i hul. Hvordan spillet helt konkret udfolder sig, vil I hurtigt kunne få styr på, når I tilmelder jer og går i gang med første omgang. 

Hvor kan vi spille fodboldgolf? 

I kan spille fodboldgolf over det meste af landet. Hos Foulum Fodboldgolf udbyder vi blandt andet fodboldgolf i Tjele nær Randers, Viborg og Århus.

Hvor meget koster det at spille fodboldgolf? 

Priserne på fodboldgolf afhænger som regel af, hvor mange timer man spiller, og hvor mange spillere, man er. Hos Foulum Fodboldgolf har vi dog i forbindelse med polterabender en fast lav pris på 100 kroner per spiller for en hel dag. Dét betyder, at I kan slappe af og spille så meget, I vil, når I spiller hos os. 

Hvorfor spille fodboldgolf til en polterabend? 

Der er flere gode grunde til, at du med fordel kan vælge at inkorporere fodboldgolf i den næste polterabend, du planlægger. Først og fremmest tillader fodboldgolf jer at lave noget sammen. Polterabenden er på mange måder en fejring af kammeratskab, og derfor er det en god idé, at I aktivt foretager jer noget i fællesskab, før I følger den kommende brud eller brudgom til alteret. Fodboldgolf er en perfekt aktivitet for de konkurrenceprægede af os. Og fodboldgolf giver dertil folk muligheden for at lære hinanden at kende og komme hinanden nærmere på relativt uformelle præmisser. 

Den gode polterabend 

Bryllupsdagen står for mange ægtefolk i evig erindring. Det samme gælder polterabenden. Og derfor er det vigtigt, at vennerne gør, hvad de kan, for at skabe så uforglemmelig en dag som muligt for ham eller hende, der snart skal giftes. En polterabend kan forløbe på mange forskellige måder. Men hvis I vælger fodboldgolf, er I sikre på en rigtig god oplevelse. 
Har du spørgsmål eller kommentarer til vores ydelser? Vil du gerne høre mere om, hvad Foulum Fodboldgolf kan gøre for dig og din polterabend? Kontakt os i dag og påbegynd din planlægning af en dag langt ud over det sædvanlige.

//GARANTI FOR EN GOD OPLEVELSE: Vores professionelle instruktører sørger for, at tingene kører, og at alle får den bedste oplevelse. Det kalder vi ”God Dag Garanti”.

//KOMPLET ARRANGEMENT Vi har lokalerne og kan klare forplejning i alle afskygninger. Kaffe og kage, øl og vand, sandwiches, grill-selv-pakke eller buffet all inclusive.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Tlf.  81 11 41 59info@eventpark-foulum.dk 

Kontakt os