Fodboldgolf

Frisk luft og gode oplevelser med fodboldgolf i Foulum nær Viborg og Randers

Fodboldgolf er sjov og spas til hele familien 

Måske nogle går mere op i sporten end andre og nogle vil gøre alt for at vinde over familien. Uanset om du er stor eller lille og om du har et ægte sportshjerte eller ej, så får du alt det bedste fra flere verdener med fodboldgolf. Så leder du efter passende aktiviteter til hele familien omkring Randers, Viborg eller Tjele og Århus, så sving ind forbi og få en ekstra god oplevelse med hjem. 

Se selv hvor god du er til den forunderlige sport, der pludseligt er dukket op i landet. Måske er du bedre end du lige går og forestiller dig? 

Fodboldgolf er til alle aldre 

Hvad end du er et stort legebarn, der efterhånden har rundet en del somre, eller du aldrig har haft en fodbold mellem fødderne før, så kan du få sjov ud af at hoppe ind på banen til fodboldgolf. Her er der tale om sjov og anderledes måde at få lidt motion, være sammen med familien og samtidig gøre det under den åbne himmel med frisk luft og røde kinder. 

Det bedste fra flere verdener 

Fodboldgolf er en sport der bliver mere og mere populær og derfor har vi selvfølgelig også en bane her hos os. Der er tale om en sportsgren der er en god blanding mellem både fodbold, minigolf og golf. Det kræver ingen erfaring at komme i gang og alle er velkomne til et spil hos os. Med en udleveret fodbold, skal du igennem banen med mindst mulige forsøg, hvor du med dine fødder skal føre fodbolden henover, under og igennem sjove forhindringer vi har stillet op til dig. Der er hele 18 huller at skulle igennem, så der er rig mulighed for at forbedre boldspillet undervejs. 

Spil alle de runder du vil 

Måske har du ikke helt fået nok fodboldgolf af en enkelt omgang på 18 huller? Heldigvis er der hos os ingen begrænsninger for hvor mange gange du vil forsøge at komme igennem banen og måske se om du ikke skulle kunne klare den endnu bedre, når først du har fået fod i hanke med teknikken. Måske er der endda enkelte huller som du gerne vil teste lidt ekstra af og øve dig på, inden hele familien samles om et sjov og anderledes udendørsspil med fodboldgolf.

Fodboldgolf er populær til polterabends 

Leder du efter en usædvanlig særlig begivenhed til en polterabend? Så går du ikke helt galt i byen med fodboldgolf. Det er oplagt til sjov og ballade og en overraskelse til den kommende gifte, at tage en tur på fodboldgolf-banen i Jylland, hvor der er lagt op til mange timers underholdning for alle der deltager. Med fodboldgolf kan du kombinere dagen med lige det du måtte have lyst til, få lidt luft i kinderne og nyde hinandens selskab. 

Kontakt os