Firma

De perfekte teambuilding aktiviteter til at ryste medarbejderne tættere sammen

Invester i din virksomhed og dine medarbejdere

Leder du efter den perfekte begivenhed til at ryste virksomhedens medarbejdere tættere sammen i nørheden af Randers, Viborg, Tjele eller Århus og omegn? Så er teambuilding hos os det helt rette sted at kigge hen. Her er der rigelige med muligheder for en dag lidt udover det sædvanlige, hvor det populære ord “teambuilding” kan indgå.

Teambuilding er en investering i dine medarbejdere 

Når du gerne vil gøre noget ekstra godt for dine ansatte og medarbejdere, så er der flere muligheder der byder sig. Du kan dog både give dine ansatte en gode med en dag væk fra den traditionelle arbejdsplads, men samtidig også give din virksomhed en ekstra investering. Teambuilding er en populær måde til at ryste dine ansatte tættere sammen, der efter eksperternes mening er et godt tiltag for at få et bedre psykisk arbejdsplads og en større arbejdsglæde. 

Positivt sammenhold 

En af de mange fordele ved at lave en dag med teambuilding til dine medarbejdere er, at du er med til at skabe de perfekte betingelser for et positivt sammenhold, som ikke kun vil gøre sig gældende på dagen, men som også kan tages med tilbage til virksomheden. Der vil være udfordringer som eventuelt skal løses i fællesskab og med succesoplevelser er du med til at styrke samarbejdet og kommunikationen mellem dine ansatte. 

Vis dine ansatte at du værdsætter dem 

Det behøver dog ikke kun at gøre en forskel på arbejdspladsen, at der er opstået et øget sammenhold som følge af teambuilding aktiviteter. En af de signaler du giver alle dine medarbejdere, ved at hive dem væk fra den traditionelle arbejdsplads og prøve noget helt andet end de er vant til, er at vise at du sætter pris på deres arbejde og tilstedeværelse. Det giver sjov til hele holdet, der i fællesskab kan få andet at snakke om end de gense arbejdsprocesser. 

Aktiviteter der involverer og motiverer 

En god dag med teambuilding sørger for at indeholde aktiviteter der involverer alle medarbejdere og motiverer hele flokken til bedre samarbejde. Hos os kan du være helt sikker p at der er noget at tilbyde til enhver smag og hvor der både er hold-arbejde samt individuel motivation til at være med som en del “af holdet”. 

Du kan blandt andet sammensætte din teambuilding dag hos os ved aktiviteter som eksemeplvis; 

  • Bowtag
  • SUP boards
  • Forhindringsbaner 
  • Bueskydning 
  • Fodboldsgolf 
  • og meget mere 

Vi hjælper dig med at sammensætte en uforglemmelig dag 

Hvis du ønsker at planlægge en dag der er lidt udover det sædvanlige, som en investering til din virksomhed og dine medarbejdere? Så kan vi hjælpe dig med at sammensætte en ganske særlig og fantastisk dag. Kontakt os med det samme og lad os tage en snak om dine ønsker og behov, så vil vi gøre alt for at opfylde dine forventninger og om ikke andet, give gode bud på hvordan din teambuilding dag kan se ud. 

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Tlf.  81 11 41 59info@foulumfodboldgolf.dk 

Kontakt os